043_MCE © 2012 3C Arquitetura e Urbanismo. All rights reserved.

043_MCE

CENTRAL BELVEDERE

Envasos metàl·lics, prefabricats per rebre un Cafe modulada i una botiga
la idoneïtat de l'estructura original i Ñandeva rebre P.N.E lavabos. sales de reunions i
d'infraestructures
La Fundació Parc Tecnològic Itaipú
Foz de Iguazú, PR
Projecte – 2012
Execução – 2012

Custo estimado – 200.000 $.00
Área de intervenção: 2.000,00 m²
Área construída: 125,00 m²

OBJECTIUS
Preparació del projecte executiu de l'arquitectura per als mòduls lleugers i la cafeteria al costat de la central existent Belvedere Ñandeva de Itaipu: Espaços destinados a instalação temporária e possível transporte e implantação em outro terreno.
Estudi de modulació i tecnologia constructiva, proveïdors, Muntatge i distribució.
A proposta inclui ainda a ampliação do módulo de serviço original para que este possa abrigar sanitários P.N.E. i dues noves aules per a la infraestructura.
Estudi preliminar de projectes complementaris i instal·lacions estructurals.
Desenvolupament d'una instal·lació ràpida i implementació, l'ús del metalls rajoles i pisos, estructura metàl·lica i vidre grans teles, garantindo uma unidade formal e grande permeabilidade visual.

PROPOSTA
Els mòduls del cafè i el Ñandeva estan dissenyats per ser lleuger, de fácil montagem e desmontagem e com uma linguagem que se assemelha a dos containers, buscant precisament aquesta idea de caràcter efímer i facilitat de transport.
L'estructura metàl·lica, així com els bloquejos lleugers, permet aquests mòduls
ràpidament es construeixen i, Quan sigui necessari, sejam alocados em um outro terreno.
L'ús de transparència, a través de les teles vidre, assegura una gran permeabilitat i no impedeix que les representacions visuals dels visitants, donant una importància baixa a l'objecte arquitectònic i valorar l'entorn, la portada principal i la planta elèctrica.

Circuit turístic.Desplegament.Planta il·lustrat.Central Belvedere.Nit de cafè mòdul.Mòdul de seqüència constructiva cafè.Mòdul d'empresa.Vista del conjunt de.Espai cobert entre mòduls.Vista interior del mòdul.

MOSTRA EL QUADERN:

EQUIP DEL PROJECTE
Autors:
Arq. Tiago Holzmann da Silva
Arq. Leonardo Damiani Poletti
Arq. Lucas Gonçalves Valli
Arq. Aline Beatriz Cervo
Arq. Cristiano Loureiro