047_CON © 2012 3C Arquitetura e Urbanismo. All rights reserved.

047_CON

CONTENEDORES – ESPAÇO DE MANOBRA

Metalls pavellons prefabricats modulada per rebre laboratoris i oficines
La Fundació Parc Tecnològic Itaipú
Foz de Iguazú, PR
Projecte- 2012
Execução – 2012
Custo estimado: R$ 2.000.000,00
Área de intervenção: 5.000,00 m²
Área construída: 2.000,00 m²

OBJECTIUS
Preparació de General executiu projecte desplegament arquitectura i per a "Contenedores" de la PTI: Maniobres d'espais per a la instal·lació provisional de Laboratorios, àrees de recerca i altres activitats de la PTI. Estudi de modulació i tecnologia constructiva, ampliacions, proveïdors, Assemblea i altres necessaris per al desplegament. La proposta inclou l'estudi preliminar de projectes complementaris i instal·lacions estructurals.
Desenvolupament d'un sistema de muntatge ràpid / execució, l'ús del metalls rajoles i pisos, estructura metàl·lica i volum pur, assegurant una unitat formal i un llenguatge contemporani i industrial.

PROPOSTA
La construcció d'una planta està organitzat en tres ales, est / Oest, acompanyat per una portada a la vorera de la façana est. El primer i més petit volum concentra el stockroom, o volume intermediário concentra as empresas Incubadas e o terceiro e maior volume as empresas terceirizadas e a Simplex.
Amb una superfície de edificades 2.000,00 m², dividit entre el 3 empreses, serveis, Director de circulació i subministrament, el projecte dóna prioritat a la racionalitat i funcionalitat per atendre les necessitats programa.
L'elecció pel sistema estructural metàl·lics combinat amb panys llum a causa de l'idioma desitjat, la durabilitat dels materials, la velocitat d'execució amb el mínim rebuig dels materials, la flexibilitat dels espais(habitacions i llum faboideae independents de l'estructura), la facilitat d'expansió dels espais, la modulació i repetició constructiva i facilitat de desmuntatge i muntatge.
Tot el projecte era creu que hi havia un mínim ús d'energia elèctrica amb il·luminació i climatització, amb el sistema de ventilació transversal en les barres de treball, rajoles de tipus sandvitx amb aïllament termo-acústic i abundant il. luminació natural en les façanes Sud i nord(Hall).

Situação ContenedoresContenedores situació el PTI.FloorPlan

Talls i façanes

FACHADA LESTEFaçana est

FACHADA NORTE

Façana nord

Espai entre mòduls.Espai entre mòduls

MOSTRA EL QUADERN:

EQUIP DEL PROJECTE
Autors:
Arq. Tiago Holzmann da Silva
Arq. Leonardo Damiani Poletti
Arq. Lucas Gonçalves Valli