© 2012 3C Arquitetura e Urbanismo. All rights reserved.

041_AUL3

EDIFÍCIO DO SABER (AULÁRIO) -FASE III

Centro de Referência em tecnologies socials MERCOSUR, Centre d'innovació en Turisme i negocis condomini del parc tecnològic Itaipú
Fundació Parc Tecnològic Itaipú
Foz de Iguazú, PR
Projecte- 2012
Superfície total de la proposta-9,930, 25 m ²
Zona real d'ús del centre referència en tecnologies socials-523, 15 m ²
Zona real d'ús * empresa condomini-2,210, 38 m ²
Zona real d'ús del Centre d'innovació en Turisme-454, 60m ²

*superfície total de l'ocupació sense comptar els espais de circulació horitzontals i verticals, només zones interiors d'oficines.

OBJECTIUS
El projecte consisteix en un nou edifici, Continuant amb la construcció de coneixement, Fases 1 i 2 (Aulário), denominats, en aquesta tercera fase de construcció, Centro de Referência em tecnologies socials MERCOSUR, Centre d'innovació en Turisme i negocis condomini (Construcció de coneixement, Fase 3), amb aproximadament 10 mil m ², a la casa de centres de recerca i empresa condominis a més espais i activitats complementàries d'aquestes.

PROPOSTA
El projecte s'acollirà, com a principals activitats i funcions, oficines i sales de reunions. El volum principal es compon de 10 12 mòduls, 5x10m distribuïts en 4 cobertes: planta baixa i tres plantes tipus, A més de l'àrea tècnica al sostre. La planta baixa constarà d'espai obert i cobert sota pilotis, per a una botiga de cafè, botigues i oficines i sales de reunions per a Centre de referència en tecnologies socials. Atès que les plantes són bàsicament oficina habitacions tipus. El 2n, 3i 4t pis seran destinats, pel condomini de negoci. La resta de la 4a planta acollirà el centre d'innovació en Turisme.

A més el volum de l'edifici principal, Hi ha dos blocs de serveis adscrits al cos principal, que conté els lavabos i els espais de suport (materials de neteja i dipòsit Cup). Compte amb, A més de la planta baixa i la 3 tipus de sòl, un soterrani on s'instal·len els embassaments i cobertura inferior on s'instal·len els embassaments superiors. A la planta baixa i la planta tipus, el grup de servei comptarà amb escales, espai per a la futura instal·lació d'ascensor sense sala de màquines, salut femenina, salut masculina, Lavabo per a persones amb necessitats especials, COPA i dipòsit de material de neteja.
Ens escriurà espai balcó obert i cobert de plantes, situat a la façana est del mòdul "R", amb unes dimensions de 3,75×10,35 A més la circulació existent, per a la convivència i la contemplació.
L'edificació, Malgrat la seva gran extensió, total de 9,930, 25 m ², adoptar solucions constructives estandarditzat, materials i tècniques de construcció, incorporant diverses tecnologies i sistemes industrialitzats i semi-industrializadas, per tal de simplificar la feina i reduir el temps límit per a la construcció, A més d'habilitar un lloc de treball com a net i organitzat.
Pràcticament totes les tècniques i solucions de disseny, així com aquestes especificacions, són coherents amb els passos ja realitza la construcció de coneixement.

Planta de totalitat Aulari.Plànol planta baixa de fase 3.Diagrama d'usos.Façana oest.Secció transversal.Connexió de Aulari amb la biblioteca Paulo Freire.Visió de conjunt de servei mòduls i muntatge.Biblioteca Paulo Freire i l'esplanada de l'alumnat.Esplanada d'estudiants.

Vídeo de projectes FOCEM.

EQUIP DEL PROJECTE
Autors:
Arq. Tiago Holzmann da Silva
Arq. Paula de Moraes Lopes
Arq. Leonardo Damiani Poletti

Col·laboradors:
ARQ. Lucas Gonçalves Valli
Acad. ARQ. Thiago Mittmann Hennemann directament